Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در مراسمی که صبح امروز با حضور ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی برگزار شد، مرکز مانیتورینگ پلتفرم‌های دیجیتال همراه اول افتتاح شد. در این مراسم امیرحسن نافذ مشاور مدیرعامل همراه اول گفت: در این مرکز اپلیکیشن‌های ملی مثل روبیکا، شاد و ذره بین که توسط شرکت‌های دانش بنیان ملی طراحی شده و اسپانسرینگ آن بر عهده همراه اول بوده به صورت شبانه روزی رصد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکلاتی که ممکن است پیش بیاید، تعداد کاربران و محتوا‌های منتشر شده و داشبورد‌های متفاوتی که برای مانیتورینگ اپلیکیشن‌ها مورد نیاز است در این مرکز پایش می‌شود.

نافذ ادامه داد: زیرساخت‌های فنی مثل دیتاسنتر‌هایی که این اپلیکیشن‌ها را ساپورت می‌کنند در این مرکز پایش و رصد می‌شود که در صورت بروز مشکل، تشخیص داده شود که آیا مشکل از شبکه همراه است یا اپلیکیشن و مورد به سرعت حل و فصل شود.

فیروزآبادی در این مراسم گفت: امروز شاهد افتتاح یک مرکز مدرن در حوزه مانیتورینگ شبکه بودیم که فراتر از مانیتورینگ‌های معمول یک اپراتور است. در این مرکز تمهیداتی فراهم شده که وضعیت به کار گیری سکو‌ها پیامک‌ها و اپلیکیشن‌های ایرانی رصد بهتری بشود. امروز شاهد این بودیم که در حوزه BOD سکوی آموزشی شاد و حداقل چهار پیامرسان با تاثیر وسیع ملی، در این مرکز مانیتور می‌شود.

بیشتر بخوانید

تشخیص مجرمانه بودن انتشار کلیپ‌های مستهجن در فضای مجازی به عهده قوه قضائیه است

وی بیان کرد: مراحل نهایی پروژه‌ای که همراه اول از چندماه پیش آغاز کرده بود اعلام عمومی پیدا کرده و آن مرورگر یا ماشین جستجوی ذره بین است که از قابلیت‌های محلی خوبی برخوردار است و امیدوار هستیم بتوانیم بخش وسیعی از نیاز‌های مردم را به مراتب از مرورگر‌ها و ماشین‌های جستجوی خارجی بهتر تامین کنیم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: به دنبال این هستیم که اپلیکیشن‌های داخلی اعم از پیامرسان ها، مرورگر‌ها و ماشین‌های جستجو از مزیت‌های سرزمینی استفاده کنیم و سرویس بهتری از مشابه‌های خارجی به شهروندان ارائه دهیم.

فیروزآبادی پیشنهادی را در راستای نظام هویت معتبر و تسهیل تبادل اطلاعات بین دستگاهی مطرح کرد و افزود: ورود مکرر به اپلیکیشن‌هایی که برای ورود نیاز به نام کاربری و رمز عبور دارند یکی از مواردی است که کاربرانی فعال در حوزه کسب و کار دیجیتالی را اذیت می‌کند؛ اگر همراه اول اپلیکیشنی راه اندازی کند که کاربر بتواند با یک امضای معتبر وارد شود و به نرم افزار‌های مختلف اداری با همان احراز هویت اولیه دسترسی یابد، هماهنگی‌های بین دستگاهی آن را از سوی مرکز ملی فضای مجازی انجام دهیم.

فیروزآبادی در ادامه بیان کرد:

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: همراه اول شبکه ملی اطلاعات پلتفرم بومی همراه اول اپلیکیشن ایرانی اپلیکیشن ها فضای مجازی همراه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۱۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران

به گزارش همشهری آنلاین، سهیل دادخواه، سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ گفت: مدرسه فریلنسری دانشگاه علم و فرهنگ با شعار «تجربه دنیایی متفاوت با توسعه اکوسیستم فریلنسری ایران» در راستای گسترش اشتغال جوانان در عصر دیجیتال با رویکرد آینده مشاغل، به دنبال ترویج فرهنگ فریلنسری، توانمندسازی فریلنسرها و توسعه اکوسیستم فریلنسری کشور است.

دادخواه افزود: این اقدام به دنبال توجه ویژه به نیازها و آینده کارآفرینی در کشور شکل‌گرفته است، تا امکانات آموزشی و پشتیبانی برای افرادی که به دنبال راهکارهای نوآورانه و خلاقانه در حوزه فریلنسری هستند، فراهم شود.

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ درباره خدمات قابل‌ارائه این مدرسه به پلتفرم‌ها، فریلنسرها، مدرسین و کارفرمایان، گفت: خدمات به پلتفرم‌ها در قالب هدایت کارفرمایان به سمت پلتفرم‌ها، توسعه و ترویج فرهنگ فریلنسری، ترغیب کارفرمایان به واگذاری خدمات به فریلنسرها، ترغیب افراد به فریلنسرشدن، هدایت فریلنسرها به پلتفرم‌ها است. همچنین خدمات به فریلنسرها نیز شامل تعیین صلاحیت حرفه‌ای، کمک به دیده شده فریلنسرهای متخصص و توانمند و ارتقای مهارت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری فریلنسرها است.

وی افزود: از خدمات قابل‌ارائه به مدرسین نیز می‌توان به محورهایی چون کمک به دیده شده افراد توانمند، ارتقا سطح مهارت‌های نرم و سخت آنها، تعیین صلاحیت حرفه‌ای مربیان، فضای کار اشتراکی، استودیو تولید محتوا، تأمین زیرساخت‌های کلاس حضوری و غیرحضوری اشاره کرد.

دادخواه همچنین به خدمات ارائه شده به کارفرمایان اشاره کرد و گفت: آشنایی با فریلنسرها و نحوه کارکردن با آنها، دسترسی به متخصصین در حوزه‌های مختلف، امکان تبادل نظر و گفتگو در حوزه‌های مختلف نیز خدماتی است که به کارفرمایان ارائه می‌شود.

ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار خاطرنشان کرد: از دیگر ظرفیت‌های این مجموعه ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران است که همه افراد فعال در زیست‌بوم فریلنسری کشور می‌توانند در این بستر حضور فعال داشته باشند.

وی همچنین گفت: اولین رویداد تخصصی فریلنسری در کشور توسط دانشگاه علم و فرهنگ و با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دیجیتال ریاست‌جمهوری ۸ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار و جزئیات آن به‌زودی اعلام می‌شود.

گفتنی است، این اقدام می‌تواند گامی به‌سوی افزایش مهارت‌ها و فرصت‌های شغلی در حوزه‌های جدید و رشد اقتصاد دیجیتالی کشور باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://freelancingschool.ir/ مراجعه کنید.

کد خبر 849030 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم تکنولوژی (فناوری) - دیجیتال اینترنت

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده خلاف قانون است
  • مخالفت مجلس با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی