Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان گفت: طرح اتصال مدارس روستایی استان به شبکه ملی اطلاعات در گام دوم برای ۶۸ مدرسه آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ سید یاسر حسن پور روز سه شنبه به رسانه ها افزود: در این مرحله مدارس روستایی توسط اپراتورهای همراه به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شوند.

وی بیان کرد: اجرای این طرح بر مبنای بند دو ماده ۶۷ قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر توسعه زیرساختهای خدمات الکترونیکی در مناطق محروم و روستایی و همچنین انعقاد تفاهم نامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با وزارت آموزش و پرورش بمنظور افزایش ضریب نفوذ اتصال اینترنتی اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در مرحله دوم اتصال مدارس روستایی استان، تعداد ۶۸ مدرسه که قابلیت اتصال از طریق اینترنت ثابت (ADSL) نداشتند از طریق فناوری اینترنت نسل سوم و چهارم همراه (۴G/۳G) به شبکه متصل می شوند.

حسن پور با اشاره به اینکه به تازگی ۱۵۰مدرسه روستایی با استفاده از فناوری ADSL و همکاری  شرکت مخابرات منطقه سمنان به اینترنت و شبکه ملی اطلاعات متصل شدند افزود: با توجه به پوشش گسترده در سطح روستاهای استان، مدارس باقیمانده  از طریق سه اپراتور همراه درکشور شامل همراه اول، ایرانسل و های وب، به شبکه ملی اطلاعات متصل می شوند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، طرح هوشمند سازی مدارس را یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها و اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تحقق دولت الکترونیک دانست و اظهار داشت: طرح اتصال تمامی مدارس شهری استان نیز به شبکه ملی اطلاعات در دست اقدام و اجرا است.

تمام شهرهای استان سمنان تحت پوشش اینترنت نسل چهارم(۴G) است، ۹۵ درصد جاده‌های استان تحت پوشش آنتن دهی اپراتور همراه اول و ۷۰ درصد جاده‌ها تحت پوشش اپراتور ایرانسل است.
۲۱۹ روستای استان دارای پوشش اینترنت است و بیش از ۹۵ دفتر خدمات ارتباطی در مناطق روستایی ارائه خدمات می‌کنند.
۳۶۰ هزار و ۳۱۰ مشترک تلفن ثابت و ۱۲۰ سامانه پوشش اینترنت پرسرعت در استان سمنان وجود دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارتباطات و فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات مدارس روستایی استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۴۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت

ایسنا/خراسان رضوی بخشدار سرولایت از افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم همراه اول در ۳ روستای گردشگرپذیر سطح بخش خبر داد.

باقر صدیقی ۱۳ اردیبهشت‌ماه در دیدار با مدیر مخابرات نیشابور اظهار کرد: اجرا و تحقق پروژه‌های مخابراتی در حوزه انتقال می‌تواند زیرساخت مناسبی برای ارتقای مسائل اقتصادی، آموزشی و بهداشتی فرهنگی را در منطقه فراهم آورد.

وی از افزایش پوشش اینترنت ۴G  در ۳ روستای سطح این بخش خبر داد و اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته و همکاری مدیریت مخابرات نیشابور، پوشش اینترنت نسل دوم به نسل چهارم ۴G  در روستاهای گردشگرپذیر کلیدر، خایسک و فهنه از توابع بخش سرولایت افزایش یافت.

صدیقی عنوان کرد: این افزایش به منظور بهبود کیفیت و عملکرد سرویس دیتا انجام و علاوه بر روستائیان عزیز، زائران و گردشگرانی که به روستاهای مذکور سفر می‌کنند از این خدمات بهره‌مند خواهند شد.

نماینده عالی دولت در سرولایت خاطرنشان کرد: توسعه و تقویت پهنای باند اینترنت مخابرات، شرایط دسترسی سریع‌تر مشتریان به محتواهای موجود در فضای مجازی، کاهش ترافیک، بهبود کیفیت و سرعت در انتقال داده‌ها را فراهم می‌سازد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته، پهنای باند ورودی بخش سرولایت با نصب تجهیزات جدید از ۶۰۰MB به ۱۰GB  افزایش یافت، تصریح کرد: اجرا و تحقق پروژه‌های مخابراتی در حوزه انتقال می‌تواند زیرساخت مناسبی برای ارتقای مسائل اقتصادی، آموزشی و بهداشتی فرهنگی را فراهم آورد.

مدیر مخابرات نیشابور نیز در ادامه گفت: همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم و در راستای توزیع عادلانه خدمات مخابراتی و ایجاد بستر ارتباطی سامانه شاد در نقاط روستایی این اقدام صورت گرفت.

موسی‌آبادی افزود: با نصب و راه‌اندازی تجهیزات تکنولوژی ۴G به طور همزمان و در روز معلم، روستاهای کلیدر، خایسک و فهنه بخش سرولایت، تحت پوشش اینترنت پرسرعت همراه اول قرار گرفتند.

وی گفت: اعتبار هزینه شده در هر روستا با تجهیزات زیرساختی حدود ۱۱ میلیارد ریال بر اساس هزینه‌های سال قبل محاسبه و اعلام شده است.

مدیر مخابرات نیشابور راه‌اندازی ۶ سایت همراه اول، چهار سایت ایرانسل و همچنین نصب و راه‌اندازی اینترنت پرسرعت خانگی در اکثر روستاهای بخش را از جمله اقدامات انجام شده برشمرد و افزود: علی‌رغم اقدامات صورت گرفته اما هنوز هم مشکلاتی در سطح این بخش وجود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری