Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@19:22:49 GMT

۲۰۰ مدرسه استان بوشهر به شبکه ملی اینترنت متصل شد

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۶۴۵۸

۲۰۰ مدرسه استان بوشهر به شبکه ملی اینترنت متصل شد

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر با بیان اینکه ۳۱۲ مدرسه استان در فاز نخست هوشمندسازی می‌شود گفت: تا کنون دسترسی بیش از ۲۰۰ مدرسه استان بوشهر به شبکه ملی اطلاعات برقرار شده است .

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری برنا؛ علی سملیان صبح امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر از اجرای طرح اتصال مدارس این استان به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت خبر داد و اظهار داشت:این طرح در راستای اجرای برنامه ششم توسعه با هدف بکارگیری گسترده فناوری اطلاعات و ارتباطات در فرآیند‌های آموزشی از مجرای هوشمندسازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با بیان اینکه طرح هوشمندسازی مدارس استان از پروژه‌های اولویت‌دار اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر است گفت: با توجه به بازه زمانی تعیین شده برای اتمام این طرح، تمهیدات لازم در راستای تسریع روند اجرا در نظر گرفته شده است.

سملیان با بیان اینکه بیش از 75 درصد از مدارس شناسایی شده که نیاز به هوشمندسازی داشتند به این سرویس مجهز شده‌اند خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط فعلی، ضرورت توجه ویژه به هوشمند سازی مدارس، آموزش از راه دور و آموزش مجازی را دو چندان کرده است که با اتصال مدارس به شبکه ملی اطلاعات گامی موثر در ارتقاء آموزشی دانش آموزان روستایی و بهره مندی از پهن باند مناسب برای ارائه محتوای آموزشی به صورت آنلاین است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر با اشاره به اینکه 312 مدرسه در فاز نخست برای اجرای پروژه هوشمندسازی مدارس ابلاغ شده تصریح کرد: تاکنون دسترسی بیش از 200 مدرسه در استان بوشهر به شبکه ملی اطلاعات برقرار شده است و امیدواریم در حداقل زمان ممکن عملیات اجرایی هوشمندسازی در سایر مدارس انجام شود.

وی با اشاره به مزایای اجرای طرح پروژه هوشمندسازی مدارس افزود: سیستم‌های آموزشی هوشمند در مدارس سبب تسریع در فعالیت‌های فرهنگیان می‌شود و امکان دسترسی الکترونیکی به کتب درسی و کمک آموزشی را برای معلمان و دانش‌آموزان فراهم می‌کند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر، یکپارچه شدن آموزش تحت اپلیکیشن موبایل و وب‌سایت در شرایط کنونی تعطیلی مدارس به سبب جلوگیری از شیوع ویروس کرونا را از دیگر  مزایای سیستم الکترونیک در مدارس دانست.

سملیان با اشاره به اینکه پروژه هوشمندسازی مدارس در روستاهای بالای 20 خانوار استان و از ظرفیت طرح‌های USO در نقاط روستایی برای ایجاد ارتباط با کیفیت و مناسب در حال اجرا است گفت: با اجرای این طرح آموزش و پرورش می‌تواند محتوای آموزشی را از طریق فناوری اطلاعات در اختیار دانش آموزان روستایی قرار دهد و همچنین بستر لازم برای ارتباط آنلاین اولیا با مسئولان مدرسه و معلمان ایجاد شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بوشهر شبکه ملی اینترنت ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر شبکه ملی اطلاعات هوشمندسازی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۶۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!

نزدیک به ۵ سال از عرضه اینترنت نسل پنجم می‌گذرد و حال زمان روی کار آمدن نسل ششم رسیده‌است؛ در این بین توسعه دهندگان به دنبال راه‌هایی برای استفاده کامل از پهنای باند گسترده نسل بعدی هستند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آزمایش این فناوری در ژاپن در یک دستگاه بی‌سیم، سرعت انتقال داده ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه را نشان داد که ۱۰ برابر سریع‌تر از ۵G در اوج خود و ۵۰۰ برابر سریع‌تر از یک تلفن هوشمند متوسط ۵G است.

یک فیلم دو ساعته و با کیفیت متوسط نتفلیکس که روی گوشی پخش می‌شود، حدود ۱.۵ گیگابایت حجم دارد، بنابراین از نظر عملی، ما به دنبال این هستیم که بتوانیم هشت یا نه فیلم از این فیلم‌ها را در هر ثانیه جابجا کنیم.

نتیجه تحقیق و توسعه گسترده توسط شرکت مخابرات ژاپن NTT، اپراتور تلفن همراه ژاپنی DOCOMO و شرکت‌های الکترونیک NEC و فوجیتسو، این دستگاه از باندهای فرکانس بالا در محدوده ۱۰۰ گیگاهرتز و ۳۰۰ گیگاهرتز استفاده می‌کند و به آن امکان این را می‌دهد تا داده‌های بیشتری نسبت به استانداردهای نسل قبلی منتقل کند.

پیشرفت در فناوری ارتباطات در واقع به اشکال مختلفی از فرستنده‌ها و گیرنده‌ها نیاز دارد. در مورد سخت افزار، شایان ذکر است که این نسخه به تجهیزات بسیار پیشرفته‌ای نیاز دارد. اما با توسعه فناوری، اندازه و هزینه‌های آن تجهیزات به تدریج کاهش می‌یابد.

همچنین مهم است که به یاد داشته باشید که حداکثر سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه برای ۵G، در شرایط عالی، با استفاده از قوی ترین و بهینه ترین سخت افزار است. طبق گزارش Opensignal، متوسط سرعت ۵G برای گوشی‌های هوشمند در T-Mobile در ایالات متحده - بهترین اپراتور این کشور برای سرعت ۵G - در حال حاضر ۱۸۶.۳ مگابیت بر ثانیه است.

به عبارت دیگر، ۶G سرعت بسیار بهبود یافته را نوید می‌دهد. به گفته محققان، این فناوری در همه چیز از دانلود فیلم با وضوح بالا گرفته تا ارتباطات بین وسایل نقلیه خودران مفید خواهد بود.

نسل ششم، از نظر پهنای باند یا ظرفیت شبکه نیز یک جهش رو به جلو وجود خواهد داشت: دستگاه‌های بیشتری می‌توانند به طور همزمان متصل بمانند. اگر تا به حال سیگنال تلفن را در یک کنسرت پرجمعیت یا بازی ورزشی از دست داده باشید، با ازدحام شبکه آشنا خواهید شد، و این چیزی است که ۶G باید تمام آن‌ها را از میان ببرد.

دیگر خبرها

  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد
  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند