Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمود محمودزاده درباره آخرین وضعیت ثبت‌نام طرح ملی مسکن گفت: در 10 استان اول 32600 نفر در مرحله اول در طرح ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند، مجموع استان‌ها و شهرهای جدید در این مرحله حدود 178 هزار واحد آماده ثبت‌نام است و در مرحله اول تقریبا 46 درصد ثبت‌نام ها انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌یکی از مسائل موجود در ادامه ثبت‌نام سرعت اینترنت است؛ در صورتیکه ثبت‌نام از سر گرفته شود سرعت اینترنت در شهرهای مختلف متفاوت است و باعث ایجاد فرصت‌های نابرابر برای متقاضیان می‌شود.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: برای این‌که برابری برای همه وجود داشته باشد، تصمیم گرفته شد ثبت‌نام وقتی که سرعت اینترنت به معدل لازم رسید مجددا آغاز شود.

محمودزاده با بیان این‌که از زمان رسیدن سرعت اینترنت به معدل‌های لازم بی خبر هستم در پاسخ به این پرسش که "گویا اختلاف نظری در خصوص نحوه ثبت‌نام طرح ملی مسکن در شهرهای جدید وجود داشته است"، اضافه کرد: یک سامانه بیشتر برای ثبت‌نام طرح ملی مسکن نداریم؛ همه ثبت‌نام‌ها هم روی همین سامانه انجام خواهد شد و شهرهای جدید نیز مستقل از این سیستم نیستند.

وی گفت:‌ بر اساس مطالعات صورت گرفته در شهرهایی که امکان تامین زمین را نداریم یا کلانشهرها، متقاضیان پالایش شوند و یک سامانه یکپارچه هم بیشتر نداریم.

وی از آغاز ثبت‌نام طرح ملی مسکن در شهرهای جدید همزمان با آغاز ثبت‌نام در استان مربوطه خبر داد.

انتهای پیام/

20 / 20 معاون وزیر راه محمود محمودزاده طرح ملی مسکن معاون مسکن و ساختمان تعلیق ثبت‌نام طرح ملی مسکن آخرین وضعیت ثبت‌نام طرح ملی مسکن

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: معاون وزیر راه طرح ملی مسکن معاون مسکن و ساختمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۱۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: رانندگان به هیچ عنوان نباید اهمیت راهنمازدن را دست کم بگیرند چرا که این اقدام به ظاهر کوچک، از تصادفات بسیاری جلوگیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: تجربه، در رانندگی معلم خوبی نیست و احتیاط شرط عقل است؛ چرا که بسیاری از رانندگان با تجربه هم گاهی با بی احتیاطی‌های خود باعث بروز حوادث جبران ناپذیری می‌شوند. به عنوان مثال  ناگهان تغییر مسیر دادن و عرض راه را بدون زدن راهنما طی کردن؛ بسیار خطرناک است اما برخی رانندگان  این کار انجام می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه عدم استفاده از راهنما در هنگام تغییر مسیر نشانه حرفه‌ای بودن نیست، گفت: بسیاری از موتورسیکلت‌ها در همین تغییر مسیرهایی که توسط رانندگان بی‌احتیاط صورت گرفته دچار آسیب‌های شدید و حتی مرگ شده‌اند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: رانندگان هنگامی که رانندگان در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها در حال حرکت هستند و قصد تغییر مسیر دارند باید حتما از راهنما استفاده کنند. همچنین پس از استفاده از راهنما کاهش سرعت نیز ضروری است و پس از آن باید اقدام به تغییر مسیر شود.

شریفی گفت: برخی از تغییر مسیرهای ناگهانی در صورت سرعت بالای خودروی سواری می‌تواند به علت وجود نیروی گریز از مرکز، باعث واژگونی خودرو شود.

وی همچنین با اشاره به رفتار غلطی که برخی از رانندگان مرتکب آن می‌شوند، گفت: رانندگان نباید با بیرون آوردن سر از خودرو و فریاد زدن، دیگر رانندگان را از اهداف خود باخبر کنید بنابراین استفاده از راهنما، بهترین روش است. 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: حال سوال اینجاست که اگر شما راهنما بزنید؛ حق تقدم عبور با شماست؟ و در جواب این سوال باید گفت خیر. راننده حتما باید حق تقدم عبور را رعایت کرده و ابتدا با نگاه کردن به آیینه‌های وسط و جانبی تردد دیگر خودرو ها را کنترل کند. سپس در منتهی الیه سمت راست، با توجه به اینکه از قبل در فاصله مناسب ۱۰۰ تا ۱۵۰ متری راهنما زده، با کاهش سرعت اقدام به خروج از راه کنند.

شریفی افزود: شاید این جمله را شنیده باشید که برخی از رانندگانی که عادت به زدن راهنما ندارند و  به شوخی می‌گویند که راهنما نزنید چون برق مصرف می‌شود. این کار اصلا درست نیست. در ماده ۱۱۹ آیین نامه راهنمایی و رانندگی نیز عنوان شده که رانندگان باید در بین خطوط حرکت کرده و برای هر تغییر مسیر، با زدن راهنما به دیگر خودروها اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • دستاورد جدیدی که سرعت اینترنت را 20 برابر می‌کند!
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • «راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور