Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز بنیادی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، درباره قطعی اینترنت در کشور با بیان این‌که اتفاقی در کشور رخ داد که مردم شوکه شدند و اعتراض کردند، گفت: متاسفانه عده‌ای از فضای اعتراضی مردم سوءاستفاده کردند و حوادثی اتفاق افتاد.

نماینده مردم کاشمر ادامه داد: شاهد بودیم تعدادی از هموطنان ما بواسطه همین سوءاستفاده‌ها کشته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: امنیت و حفظ آن باید سرلوحه کار حکومت‌ها باشد و حفظ جان شهروندان در اولویت‌شان باشد. در همین راستا بود که شورای عالی امنیت ملی تصمیم گرفت که اینترنت برای مدتی قطع شود.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: مسئله اینجاست که بسیاری از کسب و کارهای ما از جمله حمل و نقل، امور بانکی و بیمارستانی و غیره وابسته به این فضا هستند. 

وی با بیان این که درخصوص فضای اینترنت ملی کارهایی صورت گرفته است که البته پاسخ‌دهنده نیازهای مردم نیست، گفت: امیدوارم این مسئله ختم به خیر شود و مجددا آرامش به جامعه برگردد و اینترنت هم به عنوان یک وسیله کار و اطلاعاتی در اختیار مردم قرار گیرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی درباره این که گفته می‌شود با قطع اینترنت مردم خط خبری خودشان را از رسانه‌های بیگانه دریافت می‌کنند، گفت: قطعا این امر چیز تازه‌ای نیست و مردم سال‌های سال است که با آن مواجه هستند.

وی با اشاره به اینکه این یک انتخاب است که مردم اطلاعات‌شان را از کجا دریافت کنند، اظهار کرد: مردم هستند که انتخاب می‌کنند از رسانه‌های دیداری و شنیداری داخل کشور استفاده کنند یا اینکه رسانه‌های خارجی را رصد کنند، اینکه بگویم اینترنت را وصل کنیم تا از رسانه‌های داخلی استفاده شود محلی از اعراب ندارد.

نماینده مردم کاشمر افزود: بیشترین موردی که مردم روی آن در مورد قطعی اینترنت اعتراض دارند بحث کسب و کار و ارتباطاتی است که با یکدیگر در آن فضا داشتند، زیرا این فضا محلی بود که افراد دور از هم، کنار هم باشند. 

وی خاطرنشان کرد: فضای علمی کشور ما به اینترنت وابسته است دانشجویان ما از این فضا برای کسب علم استفاده می‌کنند که امروز به مشکل برخورده‌اند.

بنیادی تاکید کرد: قطعی اینترنت یک امر موقتی است و به زودی وصل خواهد شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۶۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسرو غفوریان کیست؟

انتشار فیلمی از اعترافات خسرو عفوریان که به لحاظ چهره شباهت بسیار زیادی به مهران غفوریان دارد مبنی بر اینکه کارمند ساواک در دوران پیش از انقلاب اسلامی بوده است، با حواشی فراوانی در فضای مجازی رو به رو شد.

به گزارش تابناک- بر اساس این فیلم این فرد مدعی است که سابق بر این عضو ساواک بوده و پس از انقلاب اسلامی از گذشته خود ابراز ندامت می کند.

بر اساس اطلاعات موجود خسرو غفوریان پس از آزادی از زندان فوت می کند.

عبدالرضا داوری یکی از فعالان فضای مجازی مدعی شده است که خسرو غفوریان پدر مهران غفوریان است.

همچنین از مهران غفوریان دست نوشته و تصویری وجود دارد که نشان می دهد او برای پدرش به نام خسرو غفوریان دلنوشته منتشر کرده و نیز بر سر مزار او حاضر شده است.

بر اساس این گزارش هنوز مهران غفوریان در این خصوص توضیحاتی ارائه نکرده است.

دیگر خبرها

  • خسرو غفوریان کیست؟
  • زبان طنز نیشدار است
  • پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران با روایت صفحات مجازی
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • صبا آذرپیک به ۲ سال حبس قطعی و ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه
  • حماس: به زودی به پیشنهاد صلح اسرائیل پاسخ می‌دهیم
  • اتمام حجت دادستان کرمان با شایعه‌سازان در فضای مجازی